Hitel önerő nélkül - Tízmilliós mikrohitel fővárosi vállalkozások részére, kedvezményes forráslehetőség 3,9%-os állandó kamaton!


Kiemelt hírek

Budapest, 2014. április 16. – Az i. e. SMART európai uniós projekt keretében kedden a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) nemzetközi konferenciát tartott, amelyen hat közép-európai ország szakértői bemutatták a fiatalok vállalkozásainak indítását és a már meglévő vállalkozásaik működtetését támogató innovatív módszereket és technikákat. A projekt vezetés részéről Stuart Simpson a bécsi Europa Büro képviselője elismerően nyilatkozott a BVK elmúlt fél éves munkájáról, gratulált a minden elvárást felülmúlóan létrehozott kompetencia-központ hálózathoz Budapest régiójában. Szalai Piroska a Közalapítvány kuratóriumi elnöke elmondta: a kkv-k a hazai GDP több mint felét adják, és a munkavállalók közel háromnegyedét foglalkoztatják. Ezért Európa és Magyarország gazdasága is elképzelhetetlen a kkv-k, különösen a fiatal vállalkozók dinamizmusa nélkül.


Beszámoló i.e. SMART fiatal vállalkozóknak tartott konferenciánkról.

LINK - Videó és beszámoló
 


Tisztelt Érdeklődő! Kedves leendő fiatal vállalkozók!

Sok szeretettel várunk 2014. 04. 15-én a Budapest SMART Pontban megrendezésre kerülő SMART Tematikus Konferenciára. Helyszín: 1072 Budapest, Rákóczi út 18. Időpont: 2014. április 15. 10.00 óra. A program a tovább után elérhető.


Tisztelt Cégvezető, Képviselő!

Számít véleménye!

A mikro- kis- és középvállalkozások üzleti környezetének fejlesztésekor feltétlenül fontos, hogy a tervezett intézkedések a valós igényekre válaszoljanak. Ezért is kérjük Önt, egy értéket előállító és munkahelyeket teremtő vállalkozás vezetőjét, képviselőjét, hogy töltse ki kérdőívünket.

LINK: http://www.ebenchmark.hu/survey/index.php?sid=45871&lang=hu


Várunk minden érdeklődőt és fiatal vállalkozót, ígéretes üzleti ötlettel rendelkező vállalkozni vágyó fiatalt a Budapest Smart Pont workshopjára! A rendezvény nyilvános és ingyenes, de részvételi szándékát neve elküldésével kérjük e-mail-ben is erősítse meg! (iesmarthungary@europe.com). Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) H-1072 Budapest, Rákóczi út 18. I. emelet Budapest Smart Pont.  Időpont: 2014. március 11., kedd, 18.15 órától.


Tisztelt Érdeklődő! Kedves leendő fiatal vállalkozók!

Sok szeretettel várunk 2014. 03. 05-én Esztergomban megrendezésre kerülő SMART Vállalkozásfejlesztési Konferenciára. Helyszín: Esztergom, Hotel Esztergom, Időpont: 2014. március 5. 10.00 óra. A program a tovább után olvasható.


Várunk minden érdeklődőt és fiatal vállalkozót, ígéretes üzleti ötlettel rendelkező vállalkozni vágyó fiatalt a Budapest Smart Pont workshopjára! A rendezvény nyilvános és ingyenes, de részvételi szándékát neve elküldésével kérjük e-mail-ben is erősítse meg! (iesmarthungary@europe.com). Helyszín: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) H-1072 Budapest, Rákóczi út 18. I. emelet Budapest Smart Pont.  Időpont: 2014. február 20., csütörtök, 18.15 órától.További friss hírek »