Pályázati felhívás fiatal vállalkozók és vállalkozásötlettel rendelkező fiatalok számára

pályázati felhívás; űrlap 

 

Hitel önerő nélkül - Tízmilliós mikrohitel fővárosi vállalkozások részére, kedvezményes forráslehetőség 3,9%-os állandó kamaton!

A hiteltermék leírása itt tekinthető meg.

Igénylés elektronikus formában itt elérhető!

Elektronikus formában benyújtott hitelkérelmek bírálatának folyamata itt.


Kiemelt hírek

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakmai közreműködésével üres üzlethelyiségek hosszú távú, kedvezményes bérlésére írt ki új szemléletű pályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Csepel Önkormányzata Rögtön jövök néven. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 15.


Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében.  A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba – infokommunikációs technológia, zöld gazdaság, kreatív ipar – tartozás nem elvárás, de előnyt jelent. 


Vállalkozó szelleműek-e a magyarok? A Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendége volt Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumi elnöke.


A kézműves ipar, az alkalmazott képzőművészet és az iparművészet területén működő vállalkozások fejlődésének segítése, láthatóságának javítása a célkitűzése annak az európai uniós projektnek, melynek keretében A kreativitás mítoszai, avagy hogyan lesz vállalkozás az alkotásból? címmel tartott workshop-ot pénteken a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.


A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány tisztelettel meghívja Önt A kreativitás mítoszai, avagy hogyan lesz vállalkozás az alkotásból című ingyenes workshopjára 2014. június 20., péntek, 18.00 órától.


A Magyarországról érkező fiatal vállalkozók megállták a helyüket a a pozsonyi SMART Campus tréningen és versenyben. Teljesítményük kapcsán külön elismerésben is részesültek.


A jobb agyféltekés üzleti tervezésről és az i.e. SMART programunkról kérdezték Szolnoki Szabolcs i. e. SMART trénert, a BVK munkatársát,
a Budapest SMART Pont vezetőjét a Civil Rádió 117 perc című magazinműsorában.További friss hírek »