Hitel önerő nélkül - Tízmilliós mikrohitel fővárosi vállalkozások részére, kedvezményes forráslehetőség 3,9%-os állandó kamaton!

A hiteltermék leírása itt tekinthető meg.

Igénylés elektronikus formában itt elérhető!

Elektronikus formában benyújtott hitelkérelmek bírálatának folyamata itt.


Kiemelt hírek

Vállalkozó szelleműek-e a magyarok? A Kossuth Rádió Napközben című műsorának vendége volt Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kuratóriumi elnöke.


A kézműves ipar, az alkalmazott képzőművészet és az iparművészet területén működő vállalkozások fejlődésének segítése, láthatóságának javítása a célkitűzése annak az európai uniós projektnek, melynek keretében A kreativitás mítoszai, avagy hogyan lesz vállalkozás az alkotásból? címmel tartott workshop-ot pénteken a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány.


A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány tisztelettel meghívja Önt A kreativitás mítoszai, avagy hogyan lesz vállalkozás az alkotásból című ingyenes workshopjára 2014. június 20., péntek, 18.00 órától.


A Magyarországról érkező fiatal vállalkozók megállták a helyüket a a pozsonyi SMART Campus tréningen és versenyben. Teljesítményük kapcsán külön elismerésben is részesültek.


A jobb agyféltekés üzleti tervezésről és az i.e. SMART programunkról kérdezték Szolnoki Szabolcs i. e. SMART trénert, a BVK munkatársát,
a Budapest SMART Pont vezetőjét a Civil Rádió 117 perc című magazinműsorában.


A héten Pozsonyban, az i.e. SMART projekt nemzetközi Campusán vesz részt az az öt fiatal, akik a BVK keretében bekerültek a legjobb pályázók közé. A Campus ideje alatt minden nap bemutatjuk egy résztvevőnket és üzleti ötletét. A mai negyedik bemutatkozó, Kozák János.


A héten Pozsonyban, az i.e. SMART projekt nemzetközi Campusán vesz részt az az öt fiatal, akik a BVK keretében bekerültek a legjobb pályázók közé. A Campus ideje alatt minden nap bemutatjuk egy résztvevőnket és üzleti ötletét. A mai negyedik bemutatkozó, Kristóf Kitti, a „Kitty-kályha” ötletgazdája.További friss hírek »