Pályázati felhívás fiatal vállalkozók és vállalkozásötlettel rendelkező fiatalok számára

pályázati felhívás; űrlap 

 

Hitel önerő nélkül - Tízmilliós mikrohitel fővárosi vállalkozások részére, kedvezményes forráslehetőség 3,9%-os állandó kamaton!

A hiteltermék leírása itt tekinthető meg.

Igénylés elektronikus formában itt elérhető!

Elektronikus formában benyújtott hitelkérelmek bírálatának folyamata itt.


Kiemelt hírek

Az ECHO TV-ben szerepeltünk vasárnap délután. Téma a fiatal vállalkozók lehetőségei, új pályázatok a BVK-nál, a SMART program eddigi és jövőbeli tevékenysége.

Az adás erre a linkre kattintva tekinthető meg.

 


Közel egy éve a külföldről hazatérő és vállalkozás indításában gondolkozó fiatalok is segítséget kaphatnak céljuk elérésében a Gyere Haza Alapítvány és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány együttműködésének köszönhetően.


Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola különösképpen a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó 35 év alatti fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében.


Befektetési lehetőségeket kereső kínai delegációnak szervezett szakmai programot a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a Főpolgármesteri Hivatal felkérésére kedden délelőtt a Városházán. A programon a Közalapítvány meghívására a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) is részt vett.


Szalai Piroska, a BVK elnöke az Echo TV-ben

2014. szeptember 1. hétfő

Egy kisgyermekes család életében mindig nagy változás, amikor az édesanya újra visszatér a munkába. Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány elnöke arról beszélt az EchoTv műsorában, hogy hogyan és mivel tud segíteni a Közalapítvány a vállalkozást indítani szándékozóknak.

A műsor ezen a linken tekinthető meg.


A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakmai közreműködésével üres üzlethelyiségek hosszú távú, kedvezményes bérlésére írt ki új szemléletű pályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Csepel Önkormányzata Rögtön jövök néven. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 24.


Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében.  A SMART Versenyre az ország egész területéről olyan 35 év alatti fiatalok egyéni vagy csapattal történő jelentkezését várják, akik rendelkeznek üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba tartozás előnyt jelent, de nem elvárás.További friss hírek »